Yritykset

Heiskasen Kuljetusliike

Yrityksen toiminnasta vastaa Risto Heiskanen. Kuljetusliikkeellä on kaksi yhdistelmäajoneuvoa, joilla ajetaan pääasiassa rehua ja juomia.
Puh. 0400 462 808, kuljetusliike.heiskanen@gmail.com, www.kuljetusheiskanen.fi

Kivipalvelu Peltola

Suunnittelu- ja toteutuspalvelua pieniin ja isoihin kivitöihin liittyvissä asioissa. Hauta- ja muistomerkit, kivirakentaminen, ympäristörakentaminen ja pihansisustus kiviseppämestarin ammattitaidolla. Ari Peltola, ari@kivipalvelupeltola.fi, 0400 279 283, www.kivipalvelupeltola.fi

Kauneushoitola HannaMaria

Liike– ja palvelutalo, Keskuskatu, Kontiolahden kirkonkylä. Viereisessä huoneistossa toimii Hieronta Kehokeskus.

HannaMarian kotisivut ja puh. (013) 731 228.

Plasthill Oy ekomateriaalien ja -tuotteiden taitaja

Plasthill Oy aloitti toimintansa syksyllä 1996 Pyytivaaran metsäisellä rinteellä keskellä vaaramaisemaa luonnonmukaisilla ehdoilla. Alusta alkaen yritystoiminnan yksi tärkeimmistä arvoista on ollut ekologisuus, avoimuus uusien toimintatapojen ja materiaalien käyttöönoton suhteen.

Päätuotteemme ovat Kupilka astiat niin luonnossa liikkumiseen kuin kattaukseen. KUPILKA–kupit, –lautaset ja –aterimet ovat astianpesukoneen kestäviä, kevyitä, eivätkä polta sormia. Tuotteet tehdään omavalmisteisesta Kareline® luonnonkuitukomposiitista. Materiaali mahdollistaa tuotteen pitkän elinkaaren ja pienen hiilijalanjäljen.    Sekä materiaali että Kupilkat ovat kotimaisia Avainlippu-merkin saaneita tuotteita ja valmistettu EKOenergialla. Tuotteiden pääsuunnittelija on Heikki Koivurova, ja niille on myönnetty Design from Finland -merkin käyttöoikeus. Plasthill oli Suomen ensimmäinen yritys, joka käytti tuotannossaan Vihreää Sähköä. Yhtiö sai ensimmäisenä ympäristöystävällisen sähkön loppukäyttäjäyrityksenä oikeuden käyttää Suomen Luonnonsuojeluliiton EKOenergia-tunnusta eli silloista Norppa-merkkiä vuonna 1998. Tutustu yritykseen, katso yritysvideo tai osta Kupilkoja verkkokaupasta.

PR-aitta Oy

Vuonna 1984 perustettu rakennustarvikeliike.  Yritys toimii osoitteessa Pyytivaarantie 62. Puh. 010 321 3430 , gsm 0400-576660, heikki@praitta.fi.  Yrityksen omistaa Jari Heiskanen, www.praitta.fi

H-Pop/H.Tietäväinen Oy

H-Pop on yritys joka on erikoistunut tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen. Katso lisää kotisivuiltamme. Yrityksen omistaa Heikki Tietäväinen, heikki@h-pop.fi, puh. 050 444 2285

Rakennuspalvelu Puhakka Oy

Uudisrakentamisen ja saneerauksen  ammattilainen. Rakennamme omakotitaloja, paritaloja sekä rivitaloja Joensuun alueella.
Mikko Puhakka 045-1458320, rakennuspuhakka@gmail.com

Saaga Rakennus Oy

Sinkkosen marjatila

Kuutostien varrella (15 minuutin ajomatka Joensuusta), Kontiolahdella sijaitseva kesän ihania makuja, tuoksuja ja tunnelmia
pursuava perheyritys. Tilamme tuottaa tuoreita ja raikkaita kasviksia, marjoja ja marjaherkkuja. Toimimme myös jatkojalostajana ja sopimustoimittajana Pohjois-Karjalassa.

Tuotamme maukkaita uusia perunoita, jotka ilmestyvät myyntiin juhannuksen tuntumassa. Makeat mansikat kypsyvät kesä-heinäkuun vaihteesta alkaen. Heinä-elokuussa saat nauttia muhkeista palkoherneistä ja mehevistä mustaherukoista.Aitoja nautintoja kesäisin löytyy tilallamme toimivista Mansikkakahviosta ja Maalaistorilta.

Tule poikkeamaan tilallemme, tarinoi kanssamme ja nauti vastapoimituista mansikoista valmistetuista uunituoreista leivonnaisista kahvin kera. Tilauksesta valmistamme myös mansikkakakkuja. Maalaistorilla myymme tilan tuotteiden lisäksi Pohjois-Karjalassa valmistettuja käsitöitä, herkkuja ja leivonnaisia.Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, maistelemaan herkkujamme ja viettämään kiireetöntä teema- tai tuumahetkeä maalaismiljöössämme.

www.sinkkosenmarjatila.fi
info@sinkkosenmarjatila.fi

Sinkkolantie 3, 81100 Kontiolahti
p.0400-678078