Tämä sivu on päivitetty viimeksi 31/07/2017 13:25.


  
Tulevia Tapahtumia 2017 

  

KESÄLLÄ 2017 TAPAHTUU

Kyläseuralla on tänäkin kesänä keskiviikkoiset keletykset alkaen 31.5. kello 18.00, jatkuen elokuun loppuun. Kokoonnumme rupattelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Kesän teemana on villiyrtit ja niiden käyttö kotitaloudessamme, leivonnassa, ruokailuissa, koristeena jne.

KYLÄJUOKSU, 9.8.2017 ON PERUTTU!
Pyytivaaran perinteeksi jo muodostunut KYLÄJUOKSU juostaan Pyytikodalla keskiviikkona 9.8.2017. Seuraa ilmoitteluja, tule mukaan ajanottoon, suunnannäyttäjäksi sekä tietysti osallistumaan juoksuun!

Alustavissa suunnitelmissa on, että lauantaina 26.8.2017 olisi päivällä Pyytikodalle tarjolla vanhanajan ruokia ja illalla poltettaisiin kynttilöitä Hiekkaniemessä "Pitkälammen rannattomien" 
VENETSIALAISTEN merkeissä. Iltaa jatketaan joko laavulla tai Pyytikodassa, säästä riippuen, kahvitellaan ja "lauletaan jos laulattaa" Päivin sanoja lainaten! Kaikille tervetuloa!

KESÄKAUDEN PÄÄTÖKSENÄ on keskiviikkona 30.8. ortodoksinen iltapalvelu alkaen kello 18.00. Paikalle tulee Joensuun ortodoksisesta seurakunnasta rovasti Stefan Holm ja kanttori Olga Grinevich.

Syyskuussa Keletellään erilaisten yhteisten hommien mukaan, ns. TALKOILLAAN tarvittaessa.

Seuraa tapahtumien etenemistä sähköpostissa, nettisivuiltamme, Facebookista sekä Pyytikodalla olevista listoista. 


Vireä Vaara - Pyytivaaran Kyläseura 20 vuotta

Katso 20-vuotisjuhlakirjamme lisäksi muita kyläseuran myytäviä tuotteita täältä.


LIITY PYYTIVAARAN KYLÄSEURAN JÄSENEKSI!

Liity oman Kyläseuran jäseneksi. Ota Yhteys jäsenrekisterinhoitaja Vieno Janhoseen (puh. 050-5972785) ja anna hänelle liittymistiedot: liittymispäivämäärä, FORM kokonaisuudessaan ja FORM.

Vilkaise myös pyytivaaralaisten oma
nettikirppis. Myy tarpeettomat tavarasi ja ullakkosi roinat pois. Ne voivat olla toisille aarteita...